Retningslinjer for personvern

1. Hvem vi er

Software Norge AS er et selskap som utvikler programvare for firmaopplysninger og kundeoppfølgingssystemer.


Offisiell selskapsinformasjon:

Software Norge AS foretaksnummer 973 052 020
Oluf Onsums vei 9
0680 OSLO
Telefon: 40 46 67 89
E-post: support@softwarenorge.no
Selskapet operer i Norge, men aksepterer kunder i EU/ EØS Området.


2. Hva disse retningslinjene dekker

Vi har offentlige nettsteder og offentlig tilgjengelige for bedrifter og enkeltpersoner. I tillegg har vi nettsteder og tjenester som krever innlogging. Disse retningslinjene beskriver hvordan vi behandler personopplysninger i selskapet.


Enkelte tjenester og underliggende nettsteder knyttet til våre nettsteder og smarttelefonapper har særskilte vilkår og betingelser, som du vil være i stand til å se og gi samtykke til hvis du velger å bruke tjenesten eller nettsiden.


Personopplysninger samles inn og brukes for kundeoppfølging eller som prospekter til vår salgsorganisasjon. Kontaktpersoner hos leverandører og andre samarbeidspartnere registreres også.


Software Norge AS behandler også personopplysninger for våre kunder. Dette er regulert i egen databehandleravtale.

Tredjeparts tjenester og sosiale mediekanaler hvor vi er tilstede, er underlagt personvernreguleringen til de respektive tjenesteyterne.


3. Hva vi gjør

a) Hvilke persondata vi behandler

Vi behandler informasjon, som brukeren aktivt sender oss via våre nettsteder og tjenester, slik som navn, e-postadresse, adresse, fødselsdato og telefonnummer. Vi samler også inn data om hvordan våre brukere interagerer med våre nettsteder og apper. I tillegg til dette, så samler vi også informasjon fra din datamaskin eller annen enhet, slik som eksempelvis IPadresse, nettleser du benytter og språk-innstillinger.


b) Sletting

Personer som ikke har et aktivt kundeforhold til, eller som vi ikke har kontaktet på 3 år vil bli slettet fra våre databaser.


c) Hvordan vi benytter data

Informasjonen aktivt sendt til oss av brukeren (for eksempel navn, e-post, telefonnummer) benyttes til for eksempel å kontakte brukeren. Dataene knyttet til hvordan brukeren benytter våre nettsider og apper brukes til statistisk formål, for å forbedre våre nettsider og apper med det formål å vise tilpasset innhold.


d) Cookies (informasjonskapsler) og aggregerte eller anonymiserte data

Vi bruker informasjonskapsler på flere måter på våre nettsteder og tjenester der vi identifiserer brukere som unike, men anonyme individer. Bruken av informasjonskapsler hjelper oss med å forbedre tjenester til deg, for eksempel ved å forhindre deg fra å måtte taste inn igjen informasjon du allerede har avgitt. Bruken av informasjonskapsler hjelper oss til å registrere antall besøkende og gir oss statistikk og informasjon om hvordan brukere interagerer med Software Norge AS’ tjenester. Vi bruker statistikken for å forbedre nettsteder og tjenester.


4. Dine rettigheter og dine valg

Du har rett til å be om tilgang til informasjonen vi har om deg. Vi må imidlertid være sikker på hvem du er før vi frigir slik informasjon. Hvis du ønsker å be om tilgang til dine data, kan du kontakte brukerstøtte på support@softwarenorge.no.


Du har rett til å bli slettet fra våre databaser dersom dette ikke er til hinder for at vi skal følge opp våre forpliktelser mot deg som kunde.


Hvis du surfer på nettet og hvis du foretrekker å ikke ha noen personopplysninger som behandles i forbindelse med ditt besøk på våre nettsider, anbefaler vi deg å slå på privat surfing i nettleseren din.


5. Oppdateringer av disse retningslinjer

Vi kan med jevne mellomrom oppdatere disse retningslinjene. For besøkende på våre nettsider, vil de oppdaterte retningslinjer alltid være tilgjengelig på nettstedet.


6. Ansvarsbegrensninger og øvrige forhold

Software Norge AS’ kostnadsfrie tjenester er uten noen løfter eller garantier overhodet. Software Norge AS kan velge å lukke og/eller avslutte noen av de kostnadsfrie tjenestene når som helst, om mulig, med 30 dagers varsel. Varsel vil bli lagt ut på Software Norge AS’ nettsted.


For betalte tjenester som krever innlogging gjelder egne avtaler


Software Norge AS’ aktiviteter drives fra Oslo, Norge og virksomheten samt behandlingen av personopplysninger utføres i henhold til norsk lov.

Software Norge AS
Org.nr: 973 052 020