Alltid oppdatert

Hvem har vel ikke møtt på utdatert kontaktinfo i kundelistene? Bedriftsinformasjonen i CRMOffice oppdateres hver dag, slik at du alltid har riktig informasjon for hånden. Du får tilgang til oppdaterte adresser og telefonnummer, nye eller endrede firmanavn og kredittrating for alle norske foretak. Med automatisk varsling på e-post hver gang informasjonen eller kredittverdigheten til en av kundene dine endres, kan du være helt sikker på at du alltid er oppdatert!

Analyse

For å kunne ta best mulig vare på kundene dine lønner det seg å kjenne dem godt. CRMOffice finner det som kjennetegner kundene dine, viser markedsandelene du har i ulike bransjer og lar deg søke opp bedrifter som ligner på kundene du allerede har. Bruk analysen for å snevre inn søket når du er på jakt etter nye kunder og øk muligheten for å lykkes! Du kan filtrere og analysere både kundene dine og andre norske bedrifter på blant annet bransje, geografisk område, økonomiske tall, kredittverdighet og antall ansatte. Med dette som grunnlag har du en unik mulighet til å ta de rette valgene, finne nye kunder og øke omsetningen!

Brukervennlig

Vi ønsker å gjøre jobben din så enkel og effektiv som mulig! CRMOffice er laget for å gi deg grundige og detaljerte tjenester som er lette å bruke. Du kan logge deg inn via en vanlig nettleser, og fordi alle norske bedrifter allerede ligger i systemet, slipper du å bruke tid på å legge inn og oppdatere kundeinformasjon. Digital kundekontakt blir automatisk logget, og det er enkelt å legge til notater om telefonsamtaler og møter. Du har rett og slett alt du trenger tilgjengelig med noen få tastetrykk – uten at du må være superbruker eller å gå kurs for å få det til!